Contact

Kantooradres

Hemmerweg 21

Den Hoorn, 1797 RC

​​

Whatsapp: 06-30615032

surfcenter@paal9.nl

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2018 by Sean van Heerwaarden.

Je leert bij ons surfen op softtop boards van Pukas. De boards zijn ontwikkeld om het leren surfen voor jong en oud zo gemakkelijk mogelijk te maken. Niet voor niets is hun slogan "Surf through generation."

 

Onze surflessen duren twee uur. Je krijgt eerst een korte introductie over de techniek en veiligheidsregels. Daarna gaan we samen het water in om de golven te pakken!

 

Om goed te leren surfen zul je moeten oefenen. Het is daarom ook mogelijk een abonnement te nemen op onze surflessen.

Golfsurfen

Les                                                                        25,-

Privé les                                                               €65,-

             

Onze surflessen duren 1,5 uur incl. theorie en praktijk en materiaal. Per surfles kijken wij naar het niveau van de deelnemers waarop onze instructeurs op inspelen.

Wil je snel vorderingen maken, bijvoorbeeld omdat je binnenkort op vakantie gaat en daar ook wil surfen?

Het is ook mogelijk om voor meerdere lessen te boeken. Voor het boeken van meerdere lessen is ook een kortingsregeling aanwezig.

Stuur ons een bericht en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

SURF TIPS

"Het ziet er zo makkelijk uit." Een vaak gehoorde term wanneer je uit het water komt. Niets is minder waar. Surfen op een golf is een van de mooiste dingen die er bestaat, maar voordat je zover bent gaat er veel oefening aan vooraf.

De juiste plaats op je board

Het is belangrijk de juiste plaats op je board te vinden. Als je te ver naar achteren ligt komt de neus van je board omhoog en kom je niet vooruit tijdens het paddelen.

Als je te ver naar voren ligt steekt je neus in het water en kom je ook niet vooruit.

Als je de juiste positie heb gevonden zul je dit merken doordat je veel stabieler op je board kan blijven liggen. Zoek een referentiepunt op je board zodat je gemakkelijk weer dezelfde positie terug vindt. 

Hou je rug hol

Door je rug hol te houden komen je schouders goed los van het board.Hierdoor hou je goed overzicht op wat er voor je gebeurt en het verhoogd de stabiliteit. In het begin zal dit zwaar aanvoelen, maar na verloop van tijd zijn je spieren getraind en gaat het makkelijker.

lange krachtige slagen

Maak lange krachtige slagen tijdens het paddelen. Hierdoor kom je snel vooruit en gebruik je je energie het efficiëntst. Probeer niet te snel te paddelen, maar laat je board uitdrijven.

Alles went

In het begin zal het paddelen en surfen zwaar zijn. Je loopt ook niet zonder training een marathon. Als je vaak genoeg surft went je lichaam er vanzelf aan en worden je spieren fit.

Meer surf tips vind je hier.